• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Egy kis nyár a télben

 

Egy kis nyár a télben Egészen üdítő volt ezt a vidám, nyárias színvilágú műköröm készítése a sok piros, lila és fehér francia köröm után.

Vendégem az ünnepeket családlátogatással és utazással fogja tölteni, így egészen rövid körmöket építettünk. Belekalkuláltuk, hogy kb. 6 hét múlva tud csak jönni legközelebb. Így még a 6 hetes lenövéssel is boldogulni fog. De a biztonság kedvéért elláttam 1 papírreszelővel és némi hasznos tanáccsal! :D Mivel a „nyárba” utazott, azért esett a választás egy merészebb pink és egy szolid rózsaszín színátmenetes körömre. Amikor ezt a rövid kis leírást írom és kikerül a weboldalamra, Vendégem Ausztráliában pihen vadonatúj körmeivel... ;)

Nagyon kedveli az élénk színeket, de munkája miatt úgy érzi nem viselhet sem élénk körmöket, sem túlzottan színes ruhákat, kiegészítőket. Hosszabb szabadságon azonban ez is belefér. Ilyenkor a körmöknél is bátrabban használjuk a színes porcelánporokat. Egy kis nyár a télben Nagyon szereti a 3D porcelán díszítéseket is, így a felületi akril díszítést apró porcelán rózsákkal egészítettem ki.

Jóleső érzés volt ebben a zord időben ezekkel a vidám színekkel dolgozni. Harmony Reflection Elements: Nitrogen (ciklámen) és Prisms: Optics (halványrózsaszín, apró törtkagylóval) porcelánporokra esett a választás. A felületi 3d porcelán virágok pedig fehér és nagyon kevés ciklámen színű }porcelánpor kombinációjával készültek.

Most szólj hozzá!