• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Kis Karácsony, Nagy Karácsony...

 

Karácsonyi műköröm minta Vendégem nagyon kedveli ezt a hosszúkás mandula körömformát. Kíváncsiságból reszeltem stilettót (hosszú, hegyes, egyenlő szárú háromszög formájú műköröm), de első látásra nem lett igaz szerelem a dologból, úgyhogy maradni fogunk a kissé lekerekített formánál. ;)

Nem csupán a köröm formájára vonatkozóan vannak határozott elképzelések, hanem a szín és a díszítés tekintetében is. Igaz, a díszítésnél csak támpontokat kapok, mondjuk egy motívum, vagy egy szín. De az már bőven elég ahhoz, hogy el tudjunk indulni.

Mint, ahogy az már megszokott, ez a műköröm is porcelánból készült. Mivel közeleg a Karácsony, mindenképpen piros szín volt a kívánság. A Harmony márkának van egy gyönyörű, igazi klasszikus piros színe a porcelánporok közt. Erre esett most a választás. Nagyon apró arany csillámokat tartalmaz. Inkább talán nem is csillámnak, hanem selyemfényű pornak hívnám. A karácsonyi hatást erősítettem fel egy kevés bordóba hajló csillámmal, amit véletlenszerű formában és mennyiségben helyeztem el a körmökön.

Karácsonyi műköröm minta Formárareszelést követően hóesést szimbolizáló fehér pöttyökkel, különböző méretű és formájú hópelyhekkel díszítettem a körmöt. A csillogó hatást fokoztuk néhány Swarovski Crystal strasszal is, amit a hópihék közepébe ragasztottam.

Hogy egy kicsit még különlegesebb és egyedibb legyen a köröm, a tipeken megfestett Karácsonyi mintám közül az egylendület technikával készült zöld levelekre és a fagyalbogyókra esett a választás. Így lett igazán teljes és ünnepi hangulatú ez a köröm... ;)

Ezúton is békés, boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok minden kedves Vendégemnek és Olvasómnak!

Most szólj hozzá!