• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Lila - 2009 ősz és tél színe

 

Egy csokor levendula 2009-ben a lilának tulajdonképpen az összes árnyalata divat volt. Nyáron a világosabb árnyalatok, mint például a fakó orgonalila. Ősszel inkább a sötétebb árnyalatok kerültek előtérbe, ezáltal igen népszerű szín volt mind az öltözködés, mind a sminkeknél a levendula és a kékeslila. Télen pedig a padlizsán- és bíborlila kezdte meg a térhódítását és meleg árnyalatával élénkít fel mindenkit ebben a borongós, hideg évszakban. Gondolj csak az erdei gyümölcsök színvilágára, a majdnem feketébe hajló szedertől kezdve a szürkéslila áfonyáig a lilának rengeteg árnyalata van jelen a természetben is.

A lila egyszerre lehet visszafogott, de akár vad és merész szín is, attól függően, hogy melyik árnyalata mellett teszed le a voksodat. Éppen ezért lehet remek választás bárkinek, hiszen olyan széles a színskála, hogy biztosan mindenki megtalálja a saját temperamentumához illőt.

Mivel megszámlálhatatlan kiegészítő és ruhadarab beszerezhető ebben az évben a lila valamennyi árnyalatában, bátran bevállalhatjuk néhány hétre a lila körmöket is. Biztosan telitalálat lesz! ;)

Sötétben is nagyon látványos Kicsit megtörhetjük gyöngyház fehérrel és egyéb csillámló, irizáló beépíthető díszekkel, így a körmök mindig újszerűnek tűnnek, akárhányszor csak rápillantunk a műköröm következő töltéséig.

Aki pedig nem unta meg ezt a színt, nyugodtan választhat legközelebb is a számtalan árnyalata közül... Ha hosszú és hegyes műkörmöket viselünk, akkor akár több árnyalata is megjelenhet a lila színnek a körmökön. Egy hosszú műköröm díszítése sokkal látványosabb lehet és egy színátmenet is jobban érvényesül rajta.

Annak sem kell elkeserednie, akinek a munkája nem engedi, hogy színes körmöket viseljen. Készülhet ugyanis sima francia körömre is például szolid lila árnyalatú akril díszítés vagy egy színátmenetes 3d porcelán virág.

A lila szín a piros és a kék keverékéből kerül előállításra. Ha a piros szín van túlsúlyban, akkor az energikus, tekintélyt parancsoló bíbor színt kapjuk, ha pedig a kék, akkor kicsit visszafogottabb, de határozottságot sugalló kékeslila árnyalatot nyerünk.

Most szólj hozzá!