• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Pipe-szerű műkörmök

 

Pipe-szerű körmök Vendégemnek nagyon tetszik az egyik új körömforma, a pipe, de még nem tudott megbarátkozni az erős hajlítás gondolatával. Pedig ennek a körömformának a jellegzetességét és a stabilitását is a csőszerű hajlítás adja meg. Úgyhogy a feladat pipe-ra hasonlító körömforma volt ezúttal. :) Én személy szerint imádom a pipe hajlítását, az eleganciáját, az erősen ívelt felületét. Nekem nagyon bevált, szerelem volt első viselésre. :D

Hónapok óta kizárólag csak pipe körmeim vannak. Nagyon praktikus, kényelmes, elfogultság nélkül csak ajánlani tudom mindenkinek!

De ugye vannak olyan esetek, amikor a Vendégnek határozott elképzelései vannak. Ésszerű keretek közt bele is vágok a megvalósításba... Ez a forma szépen mutatott a kezén, úgyhogy összességében nagyon szép végeredményt kaptunk. Minimális volt a hajlítás, a szabadszélnél pedig ugyanazzal az „aláreszelős” technikával alakítottam alakítottam ki a formát és az élét is.

Pipe-szerű körmök A díszítés pedig egészen visszafogott lett. :) Némi rózsaszín csillám, egy kevéske bronz színű jégfólia került a gyűrűsujjakba. Felületi akril díszítésként pedig fehér, rózsaszín és barna akrilfestékek segítségével kevés indát festettem.

Most, hogy beköszöntött az ősz, egyre kedveltebb lesz a bronzos színvilág. A fehér-rózsaszín-barna pedig nagyon sok vendég kedvence évszaktól függően. Több alkalommal párosítottam az utóbbi időben némi bronzosan fénylő csillámmal, jégfóliával. Szerintem remekül mutatnak egymás mellett!

Most szólj hozzá!