• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Rózsakert

 

Rózsakert műkörmön A vendégem idegenkedett a pipe körmök „erős” hajlításától, de a pipe-szerűtől szépen haladtunk a pipe felé, végül megtapasztalta és ezáltal belátta, hogy nagyon kényelmes viselet. :)

Pipe műkörmök, illetve az egyéb erősen hajlított körmök építése is egyszerűbb porcelán alapanyagból, de természetesen zseléből sem lehetetlen. Ebben az esetben porcelánból készült, körömágy-hosszabbítással. A szabadszélnél gyöngyházfehér és bronz színű porcelánport, bronz színű jégfóliát és csillámport használtam. Vendégem teljesen szerelmese a barnás árnyalatoknak. Időnként csempészhetünk bele némi fémes csillogást, ezúttal a bronz színnel valósítottam meg ezt.

Ehhez az alapkörömhöz mindenképpen egy barnás színvilágú díszítés passzolt, de sötétet semmiképp nem szeretett volna egyikünk sem. A rózsák fehér és tejeskávé színű akrilfestékből készültek. Ennek a díszítésnek a technikája szintén Valentina Denisenko tanfolyamáról származik, amit saját elgondolás alapján kicsit átalakítottam.

Személy szerint szeretem, ha a minták kontúrozva vannak. Itt a sötétbarna színt választottam, ami a köröm színeihez és a díszítéshez is tökéletesen illett. A levelek szintén sötétbarna festékkel készültek, fehér erezettel.

Ebből is látszik, hogy a díszítési lehetőségek határtalanok. Ha valaki ennyire kedvel egy bizonyos színt és hónapról-hónapra ragaszkodik ahhoz, hogy a körmein ez köszöntsön vissza, akkor sem kell megijedni. Mindig meg lehet újítani egy-egy újabb díszítőelem alkalmazásával. Változtathatunk rajta úgy is, hogy az adott szín árnyalatival játszunk kicsit. A lényeg minden esetben az, hogy a Vendég maximálisan elégedett legyen... ;)

Most szólj hozzá!