• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Szezonális műköröm: Érik a szőlő...

 

Érik a szőlő, 3D-s műköröm. Fotó: Szabó Zsuzsanna Az egyik kedvenc időszakom volt gyerekkoromban az ősz és ezáltal a szüreti időszak. Imádom a szőlőt, mint gyümölcsöt. A szőlő motívum egészen kicsi korom óta velem van, az oviban is szőlő volt a jelem. ;) Úgyhogy lehet, hogy már akkor kezdődött a ragaszkodásom...

Szőlős díszítés az utóbbi időben többször is megjelent az általam készített körmökön. Ez már ugyan nem a legfrissebb munkám, de most aktualitása van. Ez a szőlőfürtös műköröm még valamikor júliusban készült el. :)

Az alapköröm a már megszokott épített porcelán köröm, ezúttal stiletto formában. Többféle barnás és bronzos színű, enyhén csillámos porcelánport mostam el színátmenetesen, hogy az átlátszó szabadszélen maradjon a hangsúly.

Érik a szőlő, akril tip A körmökre porcelánból készültek a 3d-s fürtök. A szőlőszemeket egyesével alakítottam ki, majd árnyékoltam mindegyiket, hogy még élethűbb legyen. Úgyhogy villámgyors díszítésnek a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetem! :D Erre minden esetben fel is hívom az érdeklődő Vendégeknek a figyelmét... Ennek ellenére nagyon sokan kedvelik ezt a mintát. Az ő kedvükért elkészítettem a „haladósabb” síkbeli akrilfestékkel készült verzióját.

Nagyon látványos hatást érhetünk el, ha többféle színt használunk egyszerre. Lila, zöld, sárga, piros különböző árnyalataival élethű gyümölcsöket díszíthetünk, aminek egyetlen Vendég sem tud ellenállni... A szőlő tehát készülhet felületi díszítésként porcelánból és akrilfestéssel. Körömre készítettem már mindkét változatot. Illetve ezt választottam egy versenyen TipBox témának is.

De erről majd kicsit később... ;)

Most szólj hozzá!