• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Sztárkörmök

 

Zselés lakkos celebköröm :) Vendégeim egyszerűen csak így nevezik azokat a műkörmöket, amik teljesen egyszínűek, minimális a hosszúságuk. :)

Ezek a körmöket általában természetes natúr színben, vagy dögösebb trendszínekben készítjük. Formájuk lehet az oly népszerű kocka vagy mandula. De mindenképpen rövidek! A bevállalósabb, merészebb Vendégek nagyon kedvelik az élénk piros, a kissé sötétebb bordó, a lila, vagy akár a pink színek árnyalatait.

Amerikában a filmsztárok, énekesnők, celebek körében indult el ez a divathullám. Természetesen pillanatok alatt nálunk is nagyon elterjedt és kedvelt lett. Tulajdonképpen nagyon praktikus, mert akár a natúr színek, akár a figyelemfelkeltőbb színek esetében igaz az, hogy teljesen fedő képességgel rendelkezik, nem látszik át a természetes köröm lenövése. Továbbá praktikus azért is, mert műköröm alapanyaggal elérhető az, hogy a kiválasztott színt hosszú hetekig sérülés és kopásmentesen élvezze a Vendég. El lehet felejteni a lakkozást! ;) Viszont abban az esetben, ha egy esti vagy munkahelyi program miatt változtatni szeretne a színén, akkor nyugodtan átlakkozható, majd a lakk acetonmentes lemosóval könnyedén eltávolítható...

Egyelőre ezt a verziót leginkább a műköröm alapanyagokkal lehetett a legegyszerűbben és legtartósabban megvalósítani. Készülhet akár porcelán, akár zselé alapanyagból!

A szakmai újításoknak köszönhetően azonban több cégnél elérhető lesz a leoldható zselés lakk változata is. Ebben az esetben kíméletesen eltávolítható, így azok a Vendégek is bátran választhatják ezt a hetekig tartós lakkozási formát, akik idegenkedtek a műköröm viselésétől. Ebben az esetben csupán arra van lehetőség, hogy a meglévő természetes körmöt, annak jelenlegi hosszát borítsuk az anyaggal. A hossz megnövelésére ezzel a technikával nincs lehetőség.

Ezentúl valóban mindenki számára elérhető lesz a hetekig tartó, tökéletesen ápolt hatású, lenövésmentes „lakkozott” köröm! :)

Most szólj hozzá!