• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Tartós lakkozás lábujjakra

 

Tartós lakkozást lábkörömre is! Pedikűr után nagyon sokan szeretnék a lakkozást még téli időszakban is. Ilyenkor azonban nem igazán volt lehetőség rá eddig, a lakkok hosszú száradási ideje miatt. Zoknis, zárt cipős időszakban kissé sokáig kellene várnia a Vendégnek a szalonban a lakk teljes száradására. Most már ez a probléma is elhárult az UV-re kötő zselés lakkok megérkezésének köszönhetően. A zselés lakkok másik nagy előnye a száradási idő mellett, hogy tartós, nem kopik. Kézen hetekig, lábon hónapokig megőrzi eredeti színét és fényét.

Jelen esetben a klasszikus piros, Red Roses nevű árnyalatra esett a választás. Vendégem nagyon kedveli a piros színt. Mivel az ünnepi időszakot pihenéssel, wellness kezelésekkel tölti ezért bátrabban választott a piros szín mellé kiegészítésként egy kevés dekorációt is. Különlegesen szép lába, hosszú lábujjai és az átlagoshoz képest nagy lábkörmei vannak, így a díszítés még különlegesebbé és vonzóbbá teszi majd a lábfejét. Tartós lakkozást lábkörömre is! A klasszikus piros szín mellé, enyhén csillámos (rózsaszín és kevés lila apró csillámokat tartalmazó), élénk High Bridge nevű áttetsző zselés lakkra esett a választása. A rózsaszín csillámos lakkal a francia mosolyvonalat festettem meg. Szerette volna, ha a csillogás és a rózsaszín jelenléte erőteljesebb legyen, ezért utólag egy kevés rózsaszín vegyes méretű hologramos csillámmal fokoztam.

Felületi díszítésként pedig fehér akrilfestékkel készült rózsákat, indákat és leveleket festettem.

Elegáns párosítás a piros és a fehér kombináció. Fekete fürdőruhával és papuccsal igazán vonzó és különleges megjelenést kölcsönöz a viselőjének. A rózsaszín csillámos pedig vidámmá, bohókássá teszik, így egy színes öltözékhez is tökéletes választás lehet.

Jó pihenést, feltöltődést és sok-sok elismerő férfipillantást kívánok! ;)

Most szólj hozzá!