• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Rövid fehér francia kocka

 

Francia kocka műköröm, kicsit másképp Rövid fehér francia kocka műköröm...

...így nézett ki az eredeti elképzelés. ;)

Ehhez képest azért a végeredmény egy kicsit eltér a kiindulóponttól. Ajánlottam 1-2 lehetséges változtatást, amivel kicsit fel lehetne „dobni” mégis egyszerű, visszafogott, szolid maradna az összhatás. Sima fehér helyett gyöngyház fehér színt ajánlottam. Mivel azonnal rábólintott a Vendégem én is egy kicsit bátrabban mertem ajánlani a további lehetőségeket. Gyűrűs ujjba pedig beépített díszítésként elegánsan és sejtelmesen csillogó fehér jégfóliát némi felületi fehér akril díszítéssel. Egyből elfogadásra kerül ez az ötlet is, úgyhogy neki is vágtunk a francia kocka műkörmök építésének.

Tulajdonképpen már csak a fényzselé hiányzott, de láttam a Vendégen, hogy kicsit elgondolkodva méregeti a kezeit. Egy pillanatra összeszorult a gyomrom, azt gondoltam, mégsem tetszik neki az összhatás és már meg is bánta, hogy nem maradt az eredeti elképzelésnél. Kicsit félszegen megkérdeztem, hogy talán nem tetszik a végeredmény? Erre mosolyogva közölte, hogy nagyon meg van vele elégedve, csak éppen azon gondolkozik, hogy a nagyujjra is tehetnénk a margarétákból. Szerintem akkora robajjal esett le a kő a szívemről, hogy még a szomszéd üzletben is meghallották. ;) Ahhoz képest, hogy sima francia köröm volt az elképzelés a végén még kevésnek is bizonyult a szín, a csillogás és a díszítés.

Úgyhogy a nagyujj is kapott bőven a fehér margarétákból. Eredetileg nem volt díszítés tervezve erre az ujjra, úgyhogy ide jégfólia nem lett beépítve. De, hogy a csillogás innen se hiányozzon egy kis halvány réz színű elmosott akril hullámminta került a margaréták mellé....

Most szólj hozzá!