• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Műkörömdíszítés

 

Egy lendülettel készült virágminta A örök francia műkörmök mellett ma már egyre népszerűbbek a díszített műkörmök. A díszítési technikák ma már nagyon sokfélék lehetek. Díszíthetünk zselével, porcelánnal, akril festékkel vagy akár ezek kombinálásával.

Léteznek beépített díszítések, mint például a szárított virágok, gumidíszek, hálók, tollak, fátyollevelek, kisebb nagyobb szemcséjű csillámok, de akár porcelán virágot, swarovski strasszokat, kagylókat is építhetünk a körmökbe. Továbbá léteznek felületi díszítések is, amikor is az elkészült, formára reszelt műköröm felületét díszítjük. Ez lehet akár 3d zselé vagy porcelán, Swarovski vagy egyéb díszítő kő.

A díszítésnek valójában csak a fantáziánk szabhat határt, szinte bármilyen dekorációs kiegészítő felhasználható a műkörmök díszítésekor is. A színek pedig végtelenek lehetnek, néhány alapszínből a színskála összes színe kikeverhető. Cián, sárga, vörös, illetve fekete és fehér színekből bármilyen színt elő tudunk állítani. Emellett nagy segítségünkre vannak a körömdíszítésben az előre kevert színes zselék. Amik kaphatók csillámos és akár üveghatású változatban is.

Fentiekből is látható, hogy a műköröm alapanyagokat gyártók ma már szinte minden lehetőséget megteremtettek arra, hogy a körmök díszítése során a műkörömépítők ne legyenek korlátok közé szorítva. De, ha még ez sem elég és a vendégnek extra kívánsága van, ma már akkor sem kell megrémülni, hiszen a színek és a különféle díszítő anyagok és elemek szabadon kombinálhatók egymással.