• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Magamról

 

Gyulán, az őstölgyesek között 1980-ban születtem egy Veszprém-megyei faluban, Úrkúton. Néhány évig laktam Veszprémben, majd 2008. szeptemberében a Párommal és a kiskutyánkkal Budapestre költöztünk.

Szabadidőmben mindig is szerettem kreatív dolgokkal foglalkozni, így az évek során többféle technikával is megismerkedtem.

A műkörmök világa, az építés és a díszítés már régóta foglalkoztatott, de úgy látszik a környezetváltozás hozta el ennek a lehetőségét számomra. A kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s képesítésemet már a Fővárosban szereztem meg.

A bizonyítvány megszerzése után sem álltam le, rendszeresen képzem magam mind az építés technikája, mind az elkészült köröm díszítése terén. Zselés és porcelán alapanyagból egyaránt készítek műkörmöket. A díszítési lehetőségek tulajdonképpen határtalanok, mivel a díszítés készülhet síkban és 3 dimenzióban is. Biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk találni a többszáz színből a személyiségedhez illő stílusvilágot mind az alapkörömben, mind pedig a díszítésben...

Műkörömépítés mellett természetesen foglalkozom kézápolással: manikűrrel, lakkozással, japán manikűrrel, valamint SPA ápolással. Szolgáltatásaim körét folyamatosan bővítem, jelenleg az újonnan bevezetett kényeztető mélymeleg terápiás paraffinos ápolással várom kedves régi és új Vendégeimet.

Díjak, versenyeredmények

Nail Artists 2010 János vitéz Tip-Box 3D II. hely Nail Artists 2010 Moulin Rouge IV. hely
 

Műkörmös képzések

Valentina Denisenko Akadémia - Elegant Art díszítés Valentina Denisenko Akadémia - Erotic Art díszítés Valentina Denisenko Akadémia - Ékszerkészítés Nail Artists - Egyéni zselés technikai továbbképzés Nail Artists - Egyéni porcelán technikai továbbképzés Nail Artists - Akril díszítő 1-es szint Nail Artists - Akril díszítő 2-es szint Crystal Nails - Utántöltéses csiszológép továbbképzés Crystal Nails - Zselé-porcelán alapképzés Műkörmös bizonyítvány