• iWIW
  • Facebook
  • Flickr
  • Twitter
  • Vimeo
  • RSS Feed
Itt is megtalálsz

Szerzői jogok

 

Azzal, hogy belép a kormonfont.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó:
A kormonfont.hu weboldalon található tartalom a Mindworks-Networking Kft. szellemi tulajdona.

A Mindworks-Networking Kft. fenntart minden, a lap bármely tartalmának vagy részének bármilyen technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A weboldalhoz tartozó aloldalak tartalmát vagy azok kialakítását nemzetközi és magyar törvények is védik.

A Mindworks-Networking Kft. előzetes írásos beleegyezése nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, kép, audio-, videoanyag, grafikon, adatszerkezet, struktúra, eljárás stb.) felhasználása, adatbázisban történő tárolása, kereskedelmi forgalomba hozatala.

Az Mindworks-Networking Kft. oldalai és tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, majd azt bármilyen módon újraközvetíteni szigorúan tilos.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Mindworks-Networking Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

Az oldalról tartalmat átvenni csak a http://kormonfont.hu domainre való kattintható, hivatkozással lehet, az alábbi feltételekkel:

  1. Az eredeti tartalom nem módosítható.
  2. A hivatkozás teljes értékű, keresőket nem korlátozó (például rel="nofollow").
  3. A hivatkozást minden közlésnél egyértelműen fel kell tünteti
  4. A Mindworks-Networking Kft. felszólíthat az átvett tartalom azonnali eltávolítására, ha annak módját, felhasználását, környezetét negatívan ítéli meg

A Mindworks-Networking Kft. az oldalon esetlegesen felmerült hibákért, pontatlanságokért felelősséget nem vállal. Azonban ha ilyen hibába ütközik, kérjük tájékoztasson bennünket róla. Az elérhetőségeink a http://kormonfont.hu/kapcsolat oldalon olvashatóak.